Afspraken en voorwaarden

Bijdragen aan de werkplaats

Hartelijk dank voor alle ideeën, suggesties, vragen en andere bijdragen die je toevoegt aan deze website en werkplaatsen. Future Life Research is er blij mee en zal ze waar mogelijk gebruiken. We gaan zorgvuldig met je bijdragen om. Mocht je veel en/of heel nuttig bijdragen, dan zal Future Life Research dat belonen met een korting op aanschafprijs of abonnement van het toekomstige product. En we zullen als je dat leuk vindt je naam vermelden bij de ‘Met dank aan’ rubriek bij een product. Zorg er dan wel voor dat je naam (of pseudoniem) bij al je bijdragen staat en dat je gegevens bij ons bekend zijn.

Beeldmateriaal

  • De foto’s bij de blogs Future Life Today zijn gemaakt door Nicolet C.M. Theunissen. De aanpak is vastgelegd bij het Benelux-Bureau voor de intellectuele eigendom (BBie) onder i-Depot nummer 066590/FLRID-10002. De gepubliceerde foto’s mogen onder strikte voorwaarden worden hergebruikt: “Future Life Today eKrant-fotos” van Future Life Research BV zijn in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie.Creative Commons-Licentie
  • Het portret van Nicolet C.M. Theunissen is in 2015 in opdracht van Future Life Research BV gemaakt door John Everards en mag niet worden hergebruikt.
  • De foto op de werkplaats Keep it Complex is aangeschaft via de Nationale Beeldbank en is gemaakt door Kim van Dam.
  • Het logo van Future Life Research is geschilderd door Nicolet C.M. Theunissen en mag niet worden hergebruikt.
  • De overige foto’s op deze website zijn in 2015 in opdracht van Future Life Research BV gemaakt door Mieke Gresnigt en mogen niet worden hergebruikt.

Algemene voorwaarden zijn nog in de maak!

Haast? neem dan vooral contact met ons op.